Díjszabásunk:

Szerződéseink az ügyfél részéről bármikor, negatív következmények nélkül, azonnali hatállyal felbonthatóak. Nem hiszünk a hűségidőben, apróbetűkben. A munkánkkal akarjuk kiérdemelni az Ön bizalmát. Könyvelési díjunk az Ön cégével együtt fejlődik, a szerződésben egyértelműen rögzített feltételek szerint. Figyelembe véve az árbevétel növekedéséből származó többlet munkamennyiséget, és az egyre nagyobb felelősséget:

 

 • Alvó

  Ha egész évben
  nincs forgalom

  9.500

  Ft + Áfa
 • Minimum I.

  ha év közben
  nincs forgalom

  19.500

  Ft + Áfa
 • Minimum II.

  500.000 Ft/hó árbevételig
  6 Millió Ft/év árbevételig

  29.500

  Ft + Áfa
 • Titánium I.

  1 Millió Ft/hó árbevételig
  12 Millió Ft/év árbevételig

  39.500

  Ft + Áfa
 • Titánium II.

  2 Millió Ft/hó árbevételig
  24 Millió Ft/év árbevételig

  49.500

  Ft + Áfa
 • Platinum I.

  5 Millió Ft/hó árbevételig
  60 Millió Ft/év árbevételig

  59.500

  Ft + Áfa
 • Platinum II.

  10 Millió Ft/hó árbevételig
  120 Millió Ft/év árbevételig

  99.500

  Ft + Áfa
 • Székhely szolgáltatás

  90 nap ingyen

  8.750

  Ft + Áfa

 

Ha meglévő cégéhez szeretne árajánlatot kapni, kérem adja meg adatait:

Családnév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefon:*

A kattintás után ez az oldal nyitva marad, tehát Ön tovább tudja olvasni.

8 kérdés, amit feltétlen tegyen fel leendő könyvelőjének:

 

1. Kötnek e írásos szerződést a könyvelésről? (Hogy minden feltétel előre tisztázott legyen, és Önnek később se kelljen rejtett költségektől, vagy a felelősség áthárításától tartania?)

2. Ad e számlát a kifizetett könyvelési díjról? (Hogy az adóellenőr ne kezelje Önöket egyből adócsalóként. Mert azt ő sem hiszi el, hogy a könyvelő mindenkinek szívességből dolgozik, és fénnyel táplálkozik…)

3. Rendelkezik e legalább 20 Millió Forint éves keretösszegű szakmai felelősség biztosítással? Ami káreseményenként is legalább 5.000.000 Ft-ig nyújt biztonságot? (Hogy ha bajt okoz, abba ne az Ön cége menjen tönkre. Mert azt ugye tudja, hogy Önt büntetik meg, és Önnek kell akár hosszú évek pereskedése árán a könyvelőn behajtani a kárt. Ha lehetséges, és nem csak egy pityergő szegény kisnyugdíjas egyéni vállalkozó áll ott “fedezetül”…)

4. Vállalja e saját ügyfélkapuján a bevallások beadását? (Hogy ellenőrzés esetén se tudja letagadni hogy ki könyvelte az Ön cégét. Sokat elárul, hogy ki az aki büszkén vállalja a saját munkájáért a felelősséget, és ki az aki az ügyvezető mögé kíván bújni…)

5. Hány könyvelő dolgozik az irodában? (Szakmai kérdés esetén hány tapasztalt szakértő hozza meg közösen a döntést?)

6. Tartozik e a könyvelőirodához könyvvizsgáló, adószakértő? (Akitől a könyvelők kérdezhetnek szükség esetén, és aki ellenőrzi a munkájukat?)

7. Rendelkezik e az irodában valaki adóellenőr múlttal? (Aki ismerve a hatóság észjárását sikerrel képviselheti Önt egy esetleges ellenőrzésen?)

8. Van e az irodának állandó partner ügyvédje? (Akihez speciális adójogi esetekben fordulhatnak, és aki szükség esetén akár a Nemzeti Adó és Vámhivatalt is bepereli?) Ha ezekre a kérdések mindegyikére a megfelelő választ kapta, akkor gondolkodjon el a személyes szimpátián. Ha az is rendben van, akkor nézze meg a könyvelőiroda díjszabását.

Berger Könyvelőiroda Kft. 1136 Budapest, Tátra utca 5/a Tel.: 06 (30) 515 1005
© Copyright 2016 Berger Könyvelőiroda Kft.