Vélemények

Bortnyák Adorján SelectGuitars Kft

Bortnyák Adorján-SelectGuitars Kft.

www.selectguitars.eu

A Berger könyvelő irodára az interneten keresve találtam rá. Olyan segítséget kerestem, akik minden adminisztrációs gondot levesznek a vállamról, hogy én csak a vállalkozás valódi dolgaival tudja foglalkozni. Ezt az elvárásomat teljes mértékben teljesíti Berger Gábor cége. Minden munkatársuk maximális segítőkészségről és rugalmasságról tesz tanúbizonyságot, mindamellett lenyűgöző precizitással dolgoznak. Az elmúlt két évnyi tapasztalat alapján bátran újból a Berger könyvelő irodát választanám.

Kiss Miklós Lipovit Kft

Kiss Miklós-Lipovit Kft.

www.lipovit.eu

2013 év végén új cégalapításához profi könyvelőirodát kerestem. Akárhány weboldalt megnéztem, a Berger Könyvelőiroda volt a legszimpatikusabb. Nem csalódtam! Két hét alatt megvolt a  cégalapítás, a székhely, és kaptam egy kedves, tehetséges könyvelőpartnert Németh Anita  személyében. Az elmúlt év megerősített abban, hogy jól választottam: jó az együttműködés, az Iroda  munkatársai készségesek és segítőkészek, mindent meg tudunk beszélni, és ami fontos: megoldani,  mindezt kiváló szakértelemmel és jó hangulatban. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki tisztességes, pontos és segítőkész szolgáltatást keres.

 

Kiss Gábor-Greenline Contcept GLC Kft

www.glc.hu

Mint mindannyian tudjuk, a könyvelés egy igazán bizalmas munkakapcsolat. Anita révén igazán jó kép alakult ki a könyvelőirodáról: bármikor kérünk a könyvelésünkkel kapcsolatban bármit, szinte mindenre egyből, vagy nagyon rövid időn belül kapunk választ. Teljesen mindegy, milyen mérvű dologról, témáról van szó, mindenben segítségünkre van, legyen szó a járuléktól kezdve a befizetési határidőkön át az egész bonyolult, összetett feladatokig. Amit külön kiemelnék, az a segítőkészség, amivel nagyon sokszor találkoztam az eddigi munka alatt. A munkában egyik fő erényetek a flexibilitás: az, hogy más pénzügyi területen könyveléssel foglalkozó szakemberekkel, például könyvvizsgálónkkal is zökkenőmentesen, kiválóan együtt tud dolgozni.

Egyszóval nagyon jó veletek dolgozni, szeretem a légkört, ami az irodátokban fogad. Anitán kívül a többi kolléga is nagyon kedves, mindig mindenki mosolyog, igazán jó hozzátok bemenni és veletek dolgozni. 

Gratulálok a csapathoz és nagyon jó munkát kívánok! 

 

Porgesz Gábor cserépkályhás

Porgesz Gábor

www.cserepkalyhas.eu

Köszönöm, hogy segítségemre voltatok a vállalkozásom elindításában. Bár csak egy éve vagyok itt, ha bármi kérdésem volt szinte azonnal kaptam választ ha problémám volt. Remélem a jövőben is hasonlóan fog menni minden.

Zsolt Ignácz

Ignácz Zsolt – GST Hungária Kft (székhely)

Tisztelt Berger úr!

Nagyon megtisztelő számomra és cégemnek, a kitüntető figyelmük. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal.  Ez köszönhető az Adriennek, pontos, figyelmes, és segítőkész! Soha, semmi probléma nem volt az elmúlt egy évben, amiért hálás vagyok. A Kft-m jó működéséhez elengedhetetlen az Önök pontos és gyors munkája.
Továbbra is számítok a sikeres együttműködésre.

Novák Zoltán Tigoros Duo

Novák Zoltán-Tigoros Duo Kft

www.tigorosduo.hu

A Berger könyvelőirodával már több éve állunk kapcsolatban.  Szilvia profin, precízen és pontosan végzi munkáját. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Crane Arthur

“Külföldön született magyarként az itteni könyvelési rendszert eléggé félelmetesnek találom, de a Berger Könyvelőiroda, ezen belül is Németh Anita segítségével sokkal nyugodtabbnak érzem magam ilyen szempontból, a fordítói vállalkozásom szépen fejlődik. Nagyon elégedett vagyok szakértelmükkel és hozzáállásukkal.” 

Árva Sándor – Árépokt-Bau Kft

Kedves Gábor!

Az elmúlt évek során több székhelyszolgáltatóval volt alkalmam dolgozni. A legtöbb esetben a szolgáltatást mintegy fél legális tevékenységként kezelték, művelték. Csak az Önök esetében tapasztaltam azt, hogy a székhelyszolgáltatást valóban szolgáltatásként fogják fel és így is működtetik a gyakorlatban. Imponáló az a pontosság, gyorsaság ahogy az információkat kezelik, hogy a levelezések maradéktalanul, haladéktalanul, lelkiismeretesen eljutnak hozzám. Egyetlen alkalommal sem kellett “égnem” egy meg nem kapott, vagy későn megkapott információ, levél miatt. Nagyra értékelem azt az üzleti alázatot, ahogyan szinte észrevétlenül a háttérben maradva korrekten dolgoznak a cégem érdekeinek megfelelően. Megnyugtató, hogy bármikor hívom Adriennt soha nem érzem, hogy fáradt, unott, érdektelen lenne, mindig kedvesen, célratörően segít, mintha közvetlen munkatársam lenne. Azt sem hallgathatom el, hogy ha számlafizetésnél esetleges pillanatnyi anyagi nehézségeink miatt türelemre van szükségünk, mindig toleráns türelmet tapasztalok, ezt ezúton is köszönöm. “Sajnos” hibákról nem tudok beszámolni.
Bízva hosszútávú közös munkánkban, köszönöm eddigi segítségüket!

 

Nagy  József-SEBI&NAGY Kft

Tisztelt Berger Gábor úr!

Úgy gondolom a kapcsolat tartás  és az együttműködés  nagyon korrekt, telefonon és levelezési szinten. Örülhet, hogy ilyen megbízható  kollégái vannak, ráadásul segítőkészek. A cégem nevében örülök, hogy Önökkel találkoztam és együtt dolgozom. 

További vélemények:

A kérdéseimre mindig rövid időn belül kaptam (teljes és jó) választ és segítséget, a teendőimről pedig szuper leírást és iránymutatást, szóval panaszra nincs okom, köszönetnyilvánításra van :)

Anitával való együttműködésem az első perctől kezdve KIVÁLÓ. Lelkiismeretes, pontos, segítőkész. Szakmai felkészültsége elsőrangú. Preventív (időben tájékoztat törvényi változásokról, távolabbi határidőkre a NAV-nál, stb.). Egyszóval: SZUPER.

Évi a legjobb könyvelő, akivel eddig dolgom volt. Szakmailag tájékozott, korrekt, precíz és gyors. Pont olyan amire egy cégtulajdonosnak, ügyvezetőnek szüksége lehet. Nem különleges, hanem egyszerűen Jó

Zsani munkájával a kezdeti lépésekkor (tájékozódás, szerződéskötés, cégalapítás), valamint a székhelyszolgáltatás során találkoztam. Segítőkésznek, professzionálisnak, ügyfélorientáltnak, ismertem meg.

Zsanett munkáját, segítőkészségét, együttműködési hajlandóságát, ügyfélkezelését csak 10-esre tudom értékelni, amennyiben a 10-es a legjobb! Mindenkinek ilyen munkatársat kívánok!

Továbbá szeretnélek tájékoztatni, hogy legutóbbi adóellenőrzésünk során még az ellenőrök is pozitívan nyilatkoztak a "Tátra utcai székhelyszolgáltató munkatársairól"!

Anita munkája rendkívül fontos nekünk, nagyon elégedettek vagyunk vele, és reméljük, hogy még nagyon sokáig együttműködünk. Munkáját precíznek és korrektnek tartjuk, a szóbeli és írásos kapcsolattartás kielégítő, emlékeztet, figyelmeztet, segít és javasol, mindent meg tudunk beszélni vele. Szakmaisága mellett szeretnénk az emberi hozzáállását kiemelni, figyelmes, barátságos, közvetlen de sohasem tolakodó. Szolgáltatóként ez egy igazán értékes attitűd, úgy kedvesnek és közvetlennek lenni, hogy az ne keltsen erőltetett vagy tolakodó érzést a partnerben.

Értékelésem a következő: remek az együttműködésünk. Maximálisan megvagyok elégedve mindennel és mindenkivel az irodában! Ezért van 3 cégem is az irodánál!!

Munkatársával kapcsolatosan csak teljes megelégedettséggel tudok nyilatkozni. Igen kedves, szolgálatkész, gyors és pontos. Mindenben segítségünkre van. Mint ahogyan az iroda más munkatársaival kapcsolatosan is csak hasonlóan tudunk nyilatkozni.

Zsanett mindig segítőkész, rugalmas, kedves, és figyelmes mikor találkozunk vagy telefonon beszélünk.

Szívesen megyek be az irodába is bármikor, jó légkört tapasztalok.

Zsanett nagyon segítőkész, rugalmas, azonnal intézkedik a felmerülő kérdéseknél, problémáknál, mindig gyors visszaigazolást is kapunk. Nyitott és barátságos, ügyfélcentrikus, mindig rendelkezésre áll.

Segítőkész, rugalmas és ügyfél orientált. Pontos és gyors kommunikáció.

Anita rendkívül jól felkészült, empatikus, megértő, segítőkész, de egyben következetes és precíz, ha kell szigorú.  Élmény vele együtt dolgozni. Ha valamit esetleg nem tud, van kitől megkérdeznie. Nem volt még olyan helyzet, amire ne találtuk volna meg az optimális megoldást.

Anitára mindig lehet számítani, gyors ügyintézés, elérhetőség, segítő készség, együttműködés jellemzi. Elégedett vagyok a munkájával.

Anita - ahogy eddig is - mindig elérhető, minden kérdést meg tudott eddig válaszolni, ami a feladatkörébe tartozott.  Ha egyeztetésről esetleg más hirtelen jött adatszolgáltatásról van szó azt is mindig időre magas színvonalon elvégzi. Örülök, hogy Ő könyvel nekünk! 

Dórival maximálisan elégedett vagyok, csak jókat tudok róla és a vele való munkakapcsolatról mondani. Szeretek vele dolgozni, mindenben támogat, felkészült, precíz, nagyszerű könyvelő. 

Nem tudom sokszor miként tudnám megköszönni a figyelmes és odaadó munkáját. Mit nyújt ő az ügyfélnek? Megbízható hátteret, nyugalmat, biztonságot. Miben különleges? Alázat, emberség, tisztelet, maximális figyelem. Miben jó? A munkájában biztos, a többiről nem tudok nyilatkozni. És miben kellene fejlődnie? Erre nincs rálátásom, de a cégem részéről a személye, tudása, megbízhatósága, korrektség, pótolhatatlan.

  Véleményem szerint méltán büszke lehetsz az általad létrehozott, és összekovácsolt csapatra és könyvelőirodára. Cégem és egyben személyem bárhol vállalja és mondja, hogy olyan partneri segítséggel halad előre, akik vagy, ami nélkül nem tartana itt.

Zsuzsa remek szakember, nagyon érti, amit csinál, még eddig nem tudtam olyan kérdéssel, kéréssel fordulni hozzá, amiben nem tudott volna segíteni, vagy nem tudta volna megoldani. Továbbá nagyon alapos, ami kimondottan tetszik, hogy fontosak neki a részletek és mindennek utána néz. Szóval bízom benne, hogy még nagyon sokáig együtt fogunk tudni dolgozni Zsuzsával. Csak ajánlani tudom őt és ajánlom is. 

Mivel kapcsolatban állok más székhelyszolgáltatóval is, tudom értékelni az Önök gördülékeny, pontos, korrekt üzletvitelét.

Mindenben segített eddig, minden kérdésemre tudta a választ, ha meg nem meg szerezte. Mellette mindezt nagyon kedvesen és barátságosan tette. Szóval örülök, hogy veletek dolgozhatom együtt.

Margittal az együttműködést kiválónak tartom. Mint kezdő vállalkozót nagyon sok fontos és értékes tanácsaival látott el. Segít az esetleges problémák megoldásában és a lehető legjobb kiválasztásában. Számomra Ő egy biztos pont a jogszabályok tengerében, így teljesen a saját munkámra tudok koncentrálni. Örülök, hogy az Ön könyvelőirodájával vagyok kapcsolatban és annak is, hogy Margit a közvetlen kapcsolattartóm. 

Mindig precíz, pontos, alapos. Időben értesít, ha valamire szükség van, figyelmeztet az esetleges hibákra, hiányosságokra. Kérdéseimre mindig készségesen válaszol. Segítőkész, megértő, kedves.

Érdeklődő, együtt gondolkodó, az ügyfél iránt empatikus, segítőkész, proaktív, megbízható, a munkaadója iránt elkötelezett. Kedves, udvarias, de végtelenül közvetlen stílus, kifejezetten barátságos, ilyen emberekkel jó dolgozni, vigyázzanak rá.

A munka kapcsolatunk is kifogástalanul működik, bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhatok hozzá. Amit ígér, mindig betartja! Valamilyen kérdésre nem tud válaszolni azonnal, akkor annak utána néz és úgy adja meg a választ.

Én is ilyen tulajdonságokkal rendelkező munkatársat keresek 5 éve!

Kezdő vállalkozóként, tapasztalat nélkül rengeteg kérdésem volt, Anita mindig érthetően és türelmesen elmagyarázta a dolgokat, max 1-2 órát kell a válaszokra várni. Gyorsan, pontosan dolgozik, és nem érzem magam feszélyezve ha esetleg butaságot kérdezek, mert nagyon " emberi " csajszi...

Berger Könyvelőiroda Kft. 1136 Budapest, Tátra utca 5/a Tel.: 06 (30) 515 1005
© Copyright 2015 Berger Könyvelőiroda Kft.