Vélemények

Bortnyák Adorján SelectGuitars Kft

Bortnyák Adorján-SelectGuitars Kft.

www.selectguitars.eu

A Berger könyvelő irodára az interneten keresve találtam rá. Olyan segítséget kerestem, akik minden adminisztrációs gondot levesznek a vállamról, hogy én csak a vállalkozás valódi dolgaival tudja foglalkozni. Ezt az elvárásomat teljes mértékben teljesíti Berger Gábor cége. Minden munkatársuk maximális segítőkészségről és rugalmasságról tesz tanúbizonyságot, mindamellett lenyűgöző precizitással dolgoznak. Az elmúlt két évnyi tapasztalat alapján bátran újból a Berger könyvelő irodát választanám.

Kiss Miklós Lipovit Kft

Kiss Miklós-Lipovit Kft.

www.lipovit.eu

2013 év végén új cégalapításához profi könyvelőirodát kerestem. Akárhány weboldalt megnéztem, a Berger Könyvelőiroda volt a legszimpatikusabb. Nem csalódtam! Két hét alatt megvolt a  cégalapítás, a székhely, és kaptam egy kedves, tehetséges könyvelőpartnert Németh Anita  személyében. Az elmúlt év megerősített abban, hogy jól választottam: jó az együttműködés, az Iroda  munkatársai készségesek és segítőkészek, mindent meg tudunk beszélni, és ami fontos: megoldani,  mindezt kiváló szakértelemmel és jó hangulatban. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki tisztességes, pontos és segítőkész szolgáltatást keres.

 

Kiss Gábor-Greenline Contcept GLC Kft

www.glc.hu

Mint mindannyian tudjuk, a könyvelés egy igazán bizalmas munkakapcsolat. Anita révén igazán jó kép alakult ki a könyvelőirodáról: bármikor kérünk a könyvelésünkkel kapcsolatban bármit, szinte mindenre egyből, vagy nagyon rövid időn belül kapunk választ. Teljesen mindegy, milyen mérvű dologról, témáról van szó, mindenben segítségünkre van, legyen szó a járuléktól kezdve a befizetési határidőkön át az egész bonyolult, összetett feladatokig. Amit külön kiemelnék, az a segítőkészség, amivel nagyon sokszor találkoztam az eddigi munka alatt. A munkában egyik fő erényetek a flexibilitás: az, hogy más pénzügyi területen könyveléssel foglalkozó szakemberekkel, például könyvvizsgálónkkal is zökkenőmentesen, kiválóan együtt tud dolgozni.

Egyszóval nagyon jó veletek dolgozni, szeretem a légkört, ami az irodátokban fogad. Anitán kívül a többi kolléga is nagyon kedves, mindig mindenki mosolyog, igazán jó hozzátok bemenni és veletek dolgozni. 

Gratulálok a csapathoz és nagyon jó munkát kívánok! 

 

Porgesz Gábor cserépkályhás

Porgesz Gábor

www.cserepkalyhas.eu

Köszönöm, hogy segítségemre voltatok a vállalkozásom elindításában. Bár csak egy éve vagyok itt, ha bármi kérdésem volt szinte azonnal kaptam választ ha problémám volt. Remélem a jövőben is hasonlóan fog menni minden.

Zsolt Ignácz

Ignácz Zsolt – GST Hungária Kft (székhely)

Tisztelt Berger úr!

Nagyon megtisztelő számomra és cégemnek, a kitüntető figyelmük. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal.  Ez köszönhető az Adriennek, pontos, figyelmes, és segítőkész! Soha, semmi probléma nem volt az elmúlt egy évben, amiért hálás vagyok. A Kft-m jó működéséhez elengedhetetlen az Önök pontos és gyors munkája.
Továbbra is számítok a sikeres együttműködésre.

Novák Zoltán Tigoros Duo

Novák Zoltán-Tigoros Duo Kft

www.tigorosduo.hu

A Berger könyvelőirodával már több éve állunk kapcsolatban.  Szilvia profin, precízen és pontosan végzi munkáját. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Crane Arthur

“Külföldön született magyarként az itteni könyvelési rendszert eléggé félelmetesnek találom, de a Berger Könyvelőiroda, ezen belül is Németh Anita segítségével sokkal nyugodtabbnak érzem magam ilyen szempontból, a fordítói vállalkozásom szépen fejlődik. Nagyon elégedett vagyok szakértelmükkel és hozzáállásukkal.” 

Stojcsics József-Green Land Hungary Kft

Munkájukkal abszolút meg vagyok elégedve, sőt!  Anita nagyon segítőkész, feleségem tartja vele a kapcsolatot, aki mindig pozitívan nyilatkozik róla. Még egyszer nagyon köszönöm a munkájukat és hálás vagyok megértésükért, türelmükért.

Árva Sándor – Árépokt-Bau Kft

Kedves Gábor!

Az elmúlt évek során több székhelyszolgáltatóval volt alkalmam dolgozni. A legtöbb esetben a szolgáltatást mintegy fél legális tevékenységként kezelték, művelték. Csak az Önök esetében tapasztaltam azt, hogy a székhelyszolgáltatást valóban szolgáltatásként fogják fel és így is működtetik a gyakorlatban. Imponáló az a pontosság, gyorsaság ahogy az információkat kezelik, hogy a levelezések maradéktalanul, haladéktalanul, lelkiismeretesen eljutnak hozzám. Egyetlen alkalommal sem kellett “égnem” egy meg nem kapott, vagy későn megkapott információ, levél miatt. Nagyra értékelem azt az üzleti alázatot, ahogyan szinte észrevétlenül a háttérben maradva korrekten dolgoznak a cégem érdekeinek megfelelően. Megnyugtató, hogy bármikor hívom Adriennt soha nem érzem, hogy fáradt, unott, érdektelen lenne, mindig kedvesen, célratörően segít, mintha közvetlen munkatársam lenne. Azt sem hallgathatom el, hogy ha számlafizetésnél esetleges pillanatnyi anyagi nehézségeink miatt türelemre van szükségünk, mindig toleráns türelmet tapasztalok, ezt ezúton is köszönöm. “Sajnos” hibákról nem tudok beszámolni.
Bízva hosszútávú közös munkánkban, köszönöm eddigi segítségüket!

 

Raktech Magyarország Kft.

www.raktech.hu

Kedves Gábor,

Lassan két éve dolgozunk együtt.  A Raktech Kft. sikerét nagyban köszönhetjük a Berger Könyvelőiroda Kft.-nek is. Jó választás volt benneteket választani 2013 tavaszán. A hirdetett szolgáltatásaitok mind igazak. Nagyban megkönnyíti életünket, hogy nem azon kell gondolkodnunk, hogy hová vigyük a könyvelésünket, mert netán nem vagyunk elégedettek.   A könyvelőirodai kapcsolatunk Adrienn és Judit. Nagyon szimpatikus mindkettőjük hozzá állása feladatokhoz. Minden kérdésünkre választ kapunk. A hölgyek nagyon lelkiismeretesen végzik munkájukat. Jó tudni, hogy szakértőként támogatnak minket minden felmerülő kérdésben, mondhatni szinte azonnal.

Molnár Kolos Alarm Mentőszolgálat Kft

Molnár Kolos-Alarm Mentőszolgálat Kft

Kedves Gábor!

Nagyon korrekt az együttműködésünk! Rátok merem bízni azokat az információkat, ami a cégem működéséhez elengedhetetlen.Én nem is akarok máshová fordulni, ha bármely kérdésem van céges ügyekben! Mindig szolgálatkészek vagytok, ami nálam is hatalmas előny ha a munkámról van szó! Valóban, a hasonló vonzza a hasonlót…

Nagy  József-SEBI&NAGY Kft

Tisztelt Berger Gábor úr!

Úgy gondolom a kapcsolat tartás  és az együttműködés  nagyon korrekt, telefonon és levelezési szinten. Örülhet, hogy ilyen megbízható  kollégái vannak, ráadásul segítőkészek. A cégem nevében örülök, hogy Önökkel találkoztam és együtt dolgozom. 

 

 

Berger Könyvelőiroda Kft. 1136 Budapest, Tátra utca 5/a Tel.: 06 (30) 515 1005
© Copyright 2015 Berger Könyvelőiroda Kft.