Munkatársaink

gabor

Berger Gábor

ügyvezető

2009-es alapítása óta vezetem a Berger Könyvelőiroda Kft-t. Büszke vagyok rá, hogy emberileg kiváló, szakmailag magasan kvalifikált csapatot sikerült magam köré gyűjtenem. Küldetésünk: folyamatos tanulással, szakmai ismereteink, tudásunk, tapasztalataink bővítésével, becsületes kitartó munkavégzéssel, Ügyfeleink sikereinek elősegítése, mely sikerek biztosítják Ügyfeleink, Munkatársaink, és Családunk hosszú távú tisztes megélhetését.

zsani

Jusztin Zsanett

irodavezető

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi karán szerzett ismereteimet, és irodavezetőként szerzett tapasztalataim, tudásom, rátermettségem, teljesítmény centrikus magatartásom, precizitásom, ügyfélszeretetem állítom partnereink szolgálatába. örülök, hogy induló sikeres vállalkozásokat láthatok felemelkedni!

zoltan

Palásti Zoltán

könyvvizsgáló

Az Adóhatóság Kiemelt Adóalanyok Ellenőrzési Osztályának vezetőjeként, adóellenőrként, közgazdászként, illetve okleveles könyv-vizsgálóként szerzett, 17 év szakmai tapasztalattal támogatom 2012 augusztus 1-e óta a Berger Könyvelőiroda Kft munkáját. Küldetésem: A könyvelők munkájának támogatásával, tanácsadással biztosítani, hogy a méretüknél fogva könyvvizsgálatra nem kötelezett induló, és dinamikusan fejlődő mikro kis és középvállalkozások számára is elérhető legyen a magas szintű számviteli háttértámogatás, a tökéletes, hibátlan, a folyamatosan változó jogszabályi környezethez szervesen illeszkedő könyvviteli adminisztráció.

attila

Bartók Attila

könyvelő

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. 11 év szakmai tapasztalattal, amit főleg könyvelőirodákban szereztem. Felelősségteljes szakemberként szeretem a dolgokat minden oldalról körüljárni, mert alapos munka gyümölcse biztonság és nyugalom.

anita

Németh Anita

könyvelő

Regisztrált és mérlegképes könyvelő vagyok. Fontosnak tartom ismereteim és tanulmányaim folyamatos bővítését, frissítését. Hozzáértésemmel, alaposságommal és kedvességemmel segítek ügyfeleimnek eligazodnia az adózás mai bonyolult és összetett világában. Hiszen a lényeg számomra, hogy cégüket biztonságban tudják.

szilvi

Magyari Szilvia

könyvelő

Regisztrált és mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, társadalombiztosítási- és bérügyi szakelőadó, adótanácsadó vagyok. Ügyfél-orientált, barátságos, precíz gondos szakember vagyok.

judit

Hollósi Judit

könyvelő

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. 13 év szakmai tapasztalattal. Könyvelő képesítésem mellé közgazdasági főiskolát is végeztem. A rám bízott feladatokat aprólékosan, precízen, minden részletre odafigyelve oldom meg, hogy ügyfeleink 100% biztonságban érezhessék cégük számviteli adminisztrációját.

zsuzsi

Pongó Zsuzsanna

könyvelő

Szakmai tudásom alapjait a Károly Róbert Főiskola adóigazgatási szakirányán szereztem. Közben elvégeztem a mérlegképes könyvelői képzést is. 10 éve foglalkozom kisvállalkozások könyvelésével. Fontosnak tartom, hogy precíz, pontos munkát adjak ki kezemből. Munkámat egyben hivatásomnak is tekintem.

dori

Ray Dorottya

könyvelő

Többéves könyvelői és főkönyvelői tapasztalat után kerültem a Berger Könyvelőirodához, örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek. A “Beszélgessünk a könyvelőnkkel” mozgalom híve vagyok :) Hiszem, hogy az ügyfélre való odafigyeléssel és aktív kommunikációval el tudjuk érni, hogy mindenki elégedett legyen és békésen tudjon aludni. Az adózás és a számvitel folyamatos változásait igyekszem naprakészen követni, hogy ezzel is minél több hűséges ügyfelet tudjak magam mellett.

evi

Tokár-Kovács Éva

könyvelő

A Budapesti Gazdaság Főiskolán szereztem diplomámat 2006-ban, azóta folyamatosan bővítem szakmai ismereteimet mérlegképes könyvelő és adótanácsadó révén. Fontos számomra, hogy elégedettek legyenek a munkámmal, ezért az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva igyekszem feladataimat körültekintően és pontosan végezni.

Berger Könyvelőiroda Kft. 1136 Budapest, Tátra utca 5/a Tel.: 06 (30) 515 1005
© Copyright 2016 Berger Könyvelőiroda Kft.