06 1 700 1414

Intézzen el mindent egy helyen, ami a vállalkozásindításhoz kell Stratégia, adótervezés, vállalkozásindítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés bízza a vállalkozásindítást a Bergerre! naponta egy kávé áráért, könyvelőirodai minőségben.

Próbálja ki most kockázat nélkül, 90 napig ingyen!

06 1 700 1414

INTÉZZEN EL MINDENT EGY HELYEN AMI A CÉGALAPÍTÁSHOZ KELL: CÉGALAPÍTÁS, KÖNYVELÉS, SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS, ADÓTANÁCSADÁS

INTÉZZEN EL MINDENT EGY HELYEN AMI A CÉGALAPÍTÁSHOZ KELL: CÉGALAPÍTÁS, KÖNYVELÉS, SZÉKHELY- SZOLGÁLTATÁS, ADÓTANÁCSADÁS

Az induló cégek könyvelőirodája - 2009 óta

KAPCSOLAT 06 1 700 1414
Ahol találkozhatott velünk:

Ügyfeleink kifejezetten szeretik, hogy a Bergernél mindent elintézhetnek egy helyen, ami a cégalapításhoz szükséges: cégalapítás, könyvelés, székhelyszolgáltatás, adótanácsadás

Kinek jó választás a Berger Könyvelőiroda?

A Berger Könyvelőiroda annak jó választás, aki hosszú távon gondolkodik. Biztonságot, ellenőrzésbiztos könyvelést keres. Akinek szüksége van adótervezésre, de nem szeretne adócsalásba keveredni.

év

szakmai tapasztalat

mérlegképes könyvelő

év

adóellenőr múlt

óta működő iroda

Miben tud Önnek segíteni a Berger Könyvelőiroda?

Szolgáltatásaink, amiben számíthat ránk:

Cégvezetés: Hogyan csináljam?

Berger Gábor vagyok, a Berger Könyvelőiroda ügyvezető tulajdonosa. Okleveles közgazdász vállalkozásfejlesztés szakon, üzleti könyvek szerzője, jónevű egyetemek több alkalommal meghívott előadója.

Szeretem az induló vállalkozókat. Hiszem hogy egy jól működő gazdaság gerincét a kisvállalkozói szektor adja. És hiszem hogy nem a politikára kell várnunk, hanem nekünk, vállalkozóknak kell mindent megtennünk hogy egymást segítve erős, stabil cégeket építsünk.

Adótervezés

A vállalkozásindítás, cégalapítás legelső lépése a könyvelői konzultáció kell (kellene) hogy legyen. Sokmillió forint adót lehet megspórolni a megfelelő cégforma, adózási mód, vagy személyi kérdések helyes megválaszolásával.

Nem vagyunk varázslók, tehát az adót lenullázni mi sem tudjuk. Ugyanakkor ha megfelelő a kommunikáció az ügyfél és a könyvelő között, akkor sok esetben találunk adómérséklő megoldást.

És ami ugyanolyan fontos, vagy még fontosabb: Az internetről, barátoktól hallott adózási mesterfogásokat mindenképp érdemes a könyvelővel felülvizsgáltatni, hogy az Ön esetében egy ellenőrzésen védhető-e az, ami a szomszédnál működött. (Vagy ott sem.)

Ezt keresem

Cégalapítás

✔ Irodánk 2009 óta foglalkozik cégalapítással, induló és fejlődő cégek könyvelésével.

✔ Partner ügyvédi irodáinkban tapasztalt, szakértő ügyvédek alapítják meg az Ön cégét. Szakszerű választ adnak az Ön kérdéseire, felhívják a figyelmet, ha valami nem az Ön érdekeinek megfelelő, és felügyelik a törvényeknek megfelelő cégbejegyzést.

Egyetlen rossz helyre tett X, vagy aláhúzás az alapító okirat, társasági szerződés formanyomtatványán több millió forint felesleges adótöbbletet eredményezhet évente! Egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízza a cégalapítást.

Ezt keresem

Könyvelés

✔ Büszkék vagyunk rá, hogy egyike vagyunk azon könyvelőirodáknak, akik a legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek induló cégek megalapításában, könyvelésében.

✔ Mérlegképes könyvelő munkatársaink mindegyike pénzügyminisztériumi regisztrációval, és megfelelő szaktudással rendelkezik.

✔ Könyvelő munkatársaink kiválasztásánál, a szaktudáson túl fontos szempont az érthető magyarázó-képesség, az ügyfelek szeretete, a türelem, és a kellő tapasztalat induló kisvállalkozások könyvelésében.

Ezt keresem

Könyvelés fél évig fél áron

Egy vállalkoz​ás beindítása r​engeteg költséggel jár, miközben az első bevételek gyakran több hónappal később érkeznek.​ Ilyenkor hajlamosak a cégvezetők mindenen, akár még a könyvelésen is spórolni, díj alapján választani, a legolcsóbb megoldást keresni.

Tudjuk, mert az ilyen olcsó​-húsnak​-híg​-a​-leve könyveléseket szoktuk rendberakni, újrakönyvelni amikor már érzi a cégvezető hogy rossz döntést hozott. Így végül nem spórolás, hanem pénzkidobás​, kétszeresen kifizetett könyvelési díj lesz a történet vége.

Hogy támogassuk az induló vállalkozókat, hogy ügyfeleinknek a cégalapításkor ne az ár alapján kelljen dönteni, Magyarországon elsőként bevezettük a fél évig féláron könyvelést. Ez azt jelenti, hogy induló cégeknek, a cégalapítàst követő első 6 hónapban 50% kedvezménnyel könyvelünk.

Székhelyszolgáltatás

✔ Ha az Ön vállalkozásának méreténél, tevékenységénél fogva nem éri meg önálló irodát fenntartani

✔ Ha Ön szeretne egy jól csengő Budapest belváros székhelycímet

✔ Ahol munkaidőben az Ön vállalkozását udvarias irodavezetők képviselik

✔ Ha Ön szeretné a munkát a magánélettől különválasztani, mert nem szeretné az üzleti partnereket, adóellenőröket a nappaliban fogadni

✔ És mindezt szívesen megoldaná naponta egy kávé árából, akkor a székhelyszolgáltatásunkat Önnek találtuk ki!

Ezt keresem

Székhelyszolgáltatás 90 napig ingyen + 1 év pénzvisszafizetési garanciával

Székhelyszolgáltatásunkat Ön az első 90 napban ingyen kipróbálhatja. Az egyetlen székhelyszolgáltató vagyunk, akik szerződéskötéskor nem kérünk pénzt. Önnek csak akkor kell fizetnie, ha a 90 nap ingyenes időszak után elégedett a munkánkkal, és továbbra is igénybe veszi székhelyszolgáltatásunkat.

Sőt! Ha Ön az első év letelte után azt mondja, nincs megelégedve székhelyszolgáltatásunkkal, akkor mi visszafizetjük Önnek a székhelyszolgáltatás határidőre kifizetett díjait.

*Nem hiszünk a hűségidőben, apróbetűben!

Nem hiszünk a hűségidőkben, apróbetúben. A velünk kötött szerződéseit Ön bármikor azonnali hatállyal, kötbér, apróbetű, kellemetlenkedés nélkül felbonthatja. Az Ön bizalmát a munkánk minőségével, és nem trükkös szerződésekkel őrizzük meg.

Egyedül a székhelyszolgáltatásra vonatkozik a 7/2017 számú igazságügyminiszteri rendelet, ami tiltja az 1 éven belüli szerződésbontást. Ezért vállalunk a székhelyszolgáltatásra 1 év pénzvisszafizetési garanciát.

Ezt keresem

Hiszünk a becsületes vállalkozókban.

Nézze meg irodánkat működés közben:

Tekintse meg 3 perces bemutatkozó kisfilmünket, ami az RTL Klub Célirány című műsora számára készült

Mi a következő lépés?

Munkaidőn kívül van? Csörgessen meg bennünket! Bettina a következő munkanap reggelén vissza fogja Önt hívni.
0617001414